onsdag 19. oktober 2011

Dromedar Kaffebar åpner bakeri.

I snart to år har vi jobbet med prosjektet "dromedarbakeriet". Formålet har vært å ta grep om egen produksjon av kaker, mat, smoothie, frokost osv.
Høsten 2009 så vi første gang på en lokalitet som vi falt helt for, en garasje som hadde stor nok plass til det vi drømte om. Etter en lang prosjektperiode, startet vi opp med rehabilitering våren 2011, og NÅ er vi ferdig.Fra og med i dag, starter vi levering av nye produkter til alle våre avdelinger. Første avdeling som får nyte godt av dette er Dromedar Kaffebar avd Nordregate. Vi vil så gradvis innføre det samme på de andre avdelingene.
Satsningsområdene er nye produkter til frokost og lunch, nye salater, nye kakesorter, egenprodusert kornblanding og youghert. Videre vil vi jobbe for å komme med glutenfrie alternativer, nærprodusert mat og nye spennende smakskombinasjoner.Det er flinke Margrethe Rinnan (tidl. avdelingsleder Dromedar Bakklandet) som skal styre skuta, sammen med seg får hun konditor Cathrine Nilsen, en av de absolutt beste i klassen. Et superteam!!

Neste steget for Dromedarbakeriet vil være å åpne utsalg på bakeriet. Her vil du kunne kjøpe med deg alt av kaker, sjokolade, fersksmurt, kaffe osv. Utsalget har arbeidsdato 15.11, og vi krysser fingre og tær for at vi får alt i mål til da:)

Hvor finner du Dromedarbakeriet? Adressen er Dronningensgt 10b, i Veita mellom Dronningensgt og Th. Angellsgt.

Vi er SÅ glad for å kunne ta i bruk bakeriet, og håper du vil finne spennende produkter når du er innom en av våre kaffebarer!

3 kommentarer:

  1. Så bra ! Må nok si at de rundstykkene som har blitt solgt hos dere er meget stusselige. Gratulerer med egen forsyning og bakeri !

    SvarSlett
  2. Jeg gleder meg! Kortreist mat er fremtiden:)

    SvarSlett
  3. Dere har alltid hatt flotte bakverk!

    SvarSlett