mandag 2. januar 2012

Godt Nyttår til alle Kaffevenner!

Takk til alle som besøkte oss i året som gikk, og hjertelig velkommen tilbake i det nye året!

Dromedarene har hatt et fantastisk godt og spennende år fra start til enda, og det har vært kort vei mellom høydepunktene. I året som har gått har vi servert godt  i overkant av 100000 svarte kaffe, og vi har laget nesten en kvart million drikker på espressomaskinene våre! Og vi har vært i VM i kaffesmaking, vi ble årets norske kaffebar, og vi har fått oss eget bakeri. Og vi jakter på stadig enda bedre kaffeparti som vi tar med hjem :)

Vi gleder oss masse til året som kommer og all kaffen vi skal servere hver dag. Og vi må røpe at allerede i midten av mars  jubilerer vi, og det skal feires med minst en ukes kaffeslaberas.

Dersom du kommer innom en Dromedar selger vi oss nå helt tomme for julekaffen 2011, og brenningen vi sitter på er fra de aller siste dager før jul. Så dersom du likte Cerro los Ranas fra El Salvador like godt som oss er det nå mulig å ta med seg 
tre poser til prisen av to!

Den fine, runde og mørke smaken fra denne gårdskaffen passer like bra til hverdagens mat og kaker, og for en gangs skyld koster god kaffe mindre enn man skulle tro :)

Løp og kjøp - dette varer ikke lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar