fredag 12. oktober 2012

Ny Sesongkaffe - Santa Clara fra Honduras

Velkommen høst! Nå er vi rede til å kose oss med ny sesongkaffe, fra farmen Santa Clara i Honduras.  Fra og med i dag kan denne nytes på Dromedarene, og vil du ha med deg kaffebønner til helga står denne klar til kverning:) 

 Honduraskaffe av denne kvaliteten er en opplevelse, og har tidligere vært svært godt mottat av våre gjester. Vi synes Santa Clara har mange gode smaker for årstiden, og vi anbefaler deg gjerne å variere med bryggemetoder for å se hva som får frem smaken du liker aller best. Spør oss gjerne om bryggetips om du tar med en pose hjem!
Santa Clara
Gårdskaffe
Dulce Nombre de Jesus - Honduras
• Innhøsting: Januar - Mars
• Prosess: Vasket
Santa Clara er et nytt bekjentskap, og er valgt ut på bakgrunn av testing av tilsammen over 100 forskjellige kaffer fra årets høst i Honduras. Kaffen vokser 1525 m.o.h, og er vasket og velprosessert som denne er har man en Catuai med et fruktig preg. 

Dette er en kaffe med rik fylde og fruktsødme. Aroma av karamelliserte frukter og kanel. Smak av solmodne bær og friskhet som fra kandiserte røde epler. Intens og rund ettersmak med søte røde bær.

kr 88,- pr 250 g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar