mandag 31. desember 2012

Dromedar Kaffebar - en oppsummering av 2012


Januar; 
Vi åpnet vårt helt egne dromedarbakeri - en drøm og et mål vi har hatt i mange år ble endelig realisert. Men Cathrine Nilsen(tv) og Margrethe Rinnan ved roret, begynet vi å levere ut våre aller første kaker.


Februar; 
Vi arrangerer lokal kvalifisering til NM I Kaffekunst 2012. Her representert ved Tore Øverleir i dyp konsentrasjon. Tilsammen deltok 20 dromedarer i de innledende rundene, og et team på 12 stk ble kvalifisert til å reise til NM i Haugesund i april.


Mars; 
Den store bursdagsmåneden - Dromedar Kaffebar fyller 15 år!! Vi markerte en uke til ende, og hadde besøk av masse flotte og glade kunder som ble med på feiringen. Vi er fortsatt ikke helt ferdig med feiringen og vil avslutte det 15. året med flere aktiviteter i jan, feb og mars 2013.


April; Dette ble den store NM måneden - vi vant lagkonkurransen og ble årets kaffebar 2012, og forsvarte tittelen for andre år på rad.


Tore Øverleir blir årets Norgesmester i Brewers Cup - og skal til VM!!


Dromedaren selv, Preben Oosterhof tar en sterk 4. plass i NM Baristakunst
I tillegg oppnår vi 3 og 4 plass i latte art, 2 plass i coffee in good spirit og 4 og 6 plass i cupping.Mai;

Vi lanserer årets sommermeny 2012 - en meny vi la ned mye arbeid i med tanke på at dette var en jubileumsmeny.


Vi lanserer ny lot med Progresso espresso - vi er stolt over å kunne tilby (som den eneste i Norge) single origion kaffe på våre espressokverner.JUNI;

Tore deltar i VM og oppnår en flott 12. plass - han var ikke langt bak en finaleplass, her var det snakk om marginer:)


Vi lanserer vår helt egne frokostyoghurt på dromedarbakeriet, og denne legger seg på toppselgerlisten ute på kaffebarene fra dag en av!


Juli;

Endelig var La Hondurita tilbake - i samarbeid med Solberg&Hansen var årets avling helt fantastisk!!AUGUST;

Dromedar på Pstereo for 4. året på rad - årets helg hadde knallvær, fantastiske artister og stemning og masse kaffetørste gjester. vi kommer tilbake!!!!!September;

Dromedarbakeriets utsalg åpnet 15.09 - med fantastiske produkter i unike lokaler. Åpningsdagen var fullpakket av kunder og god stemning.Oktober;

Vi lanserer høst og vintermeny akkurat når den første snøen kommer. Menyen inneholder nye klassikere som "dark bounty" og "pepperkakemann"NOVEMBER;

En måned med mye aktivitet - veldig gledelig at vår konditor Cathrine Nilsen blir tatt ut på konditorlandslaget.


Vi lanserer nytt frokosttilbud


Og årets julekaffe lanseresDesember;

Ved siden av å selge masse julekaffe til kaffetørste kunder, besøkte vi Mikkelhaug gård på Levanger, og fikk smake på høsten av epler som danner grunnlaget for saften vi kan presenterer i 2013.


Alt i alt er begivenhetsrikt år for årets kaffebar 2012, 15 år jubilanten og bursdagskaffebaren Dromedar Kaffebar.
Vi er utrolig takknemlig for alle dere som er innom oss daglig og sørger for at vi har masse å gjøre og gir oss utfordringer på det kaffefagelige.

Tusen, tusen takk for alle de hyggelige kaffemøtene med dere, våre gjester, i 2012. Vi gleder oss til å ta fatt på 2013 sammen med dere.

Godt nyttår fra dromedarene til dere alle! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar