Cathrine og Margrethe i full gang med produksjon
Med eget dromedarbakeri kan vi endelig oppfylle noen av de tingene vi har hatt lyst til å få til lenge. En av tingene vi har satt øverst på lista er å kunne produsere vår egen frokostyoghurt.
Vi langtidssteker honningmarinert kornblanding og rosin for å få en sødmefull og sprø effekt. Vi bruker naturlig yoghurt.
Til slutt rører vi vårt eget bringebærsyltetøy. Målet er å gi et mettende og smakfult måltid til frokost, lunch eller ettermiddag.
Vi presenterer dette i et beger, slik at man kan nyte dromedars frokostyoghurt i kaffebaren, eller ta den med.
Utenfor Trondheim vil vi presentere dette konseptet så fort vi har en logistikk på plass. I Bergen, Jessheim og Kristiansund må man produsere dette på stedet, og vi vil være 100% sikker på at vi klarer det med høy kvalitet før vi setter det frem til salg:)
Herlig enkelt, men et utrolig godt måltid!
Ser ut som noe jeg må prøve i nærmeste framtid :-)
SvarSlett