onsdag 2. november 2011

Bakeriet kjøres inn!

Første runde med kakebaking er fullført i dag! Vi tester ut ulike oppskrifter og nye spennende varianter.
På bildet er de første brettene med 100% glutenfri brownie tatt ut av ovnen. Og de smaker himmelsk!
Vi forventer at vi skal være leveringsklar til dromedar utsalgene i løpet av neste uke:)

To stolte og glade damer; Konditorsjef Cathrine Nilsen og avdelingsleder Margrethe Rinnan

4 kommentarer:

  1. heii, lyst å komme med forslag, er så spent på dette! små kaffekaker hadde vært supert, banankake skiver, små saftige muffins, croissant med rabarbrafyll...namm nammnam

    SvarSlett
  2. Hurra for glutenfritt! endelig noen som har skjønt det:D

    SvarSlett
  3. Takk for hyggelig tilbakemeldinger - innspill på kaker er ikke så langt unna det vi selv har sett for oss i forhold til videreutvikling av utvalg:)

    SvarSlett
  4. HURRA FOR BANANKAKAAA, den er suuuupergod:)

    SvarSlett