torsdag 10. november 2011

NÅ ÅPNER DROMEDAR KAFFEBAR I KRISTIANSUND

Yepp! Fredag 11.11.11 kl 07.30 åpner vi dørene for vår 8. avdeling i Dromedar Kaffebar I Nedre Enggate Kristiansund. Etter nesten ett år med tenking, forhandlinger, tegninger og planlegging er vi snart i gang (om 11 t og 11 min) Som en liten åpningsaktivitet gir vi;

DE 11 FØRSTE KUNDENE MAT OG DRIKKE PÅ HUSETS REGNING!!!

Denne Dromedaren skal drives av Gaute Schrøder, en entusiastisk og glad Trondheimsmann, bosatt i Kristiansund. Gaute kom til oss i fjor høst med en drøm om å starte en Dromedar i Kristiansund. Han ovebeviste oss med sin stå på vilje, og klare målsetning om at dette skulle han gjøre!!!

Vi "gammel" dromedarene har latt oss overvelde av Kristiansund som by, både i forhold til den velviljen vi har møtt hos lokale aktører, og ikke minst den fantastisk flotte naturen og byen. Vi håper at en Dromedar i Nedre Enggate kan være med å bidra til liv og aktivitet i midtbyen.
Vi gleder oss virkelig til å få lov til å presentere vår kaffe for Kristiansunderne.


Kaffe vi har jobbet med, og for siden Dromedars oppstart på Bakklandet 1997. Kaffen Gaute og Dromedar skal presentere i Kristiansund kommer fra Årets Norske Kaffebar 2011. Vi legger vår ære i å servere kaffe laget med håndverk, kopp for kopp ,og kaffe handlet både etter ønske om rettferdig handel og høy kvalitet.
Vår kaffe kan du både nyte i kopp og glass i kaffebaren, eller kjøpe med deg hjem i løsvekt!!

I tillegg vil vi presentere mat og kaker produsert fra vårt flunkende nye dromedarbakeri i Trondheim. Vi baker og frakter dette rett til døra i Kristiansund! På dromedarbakeriet jobber vi aktivt med å prøve og kunne tilby et lite utvalg av glutenfrie produkter ved siden av de ordinære bakervarene. Dette vil komme i løpet av kort tid:)

Vi kan ikke annet enn å si at vi gleder oss umåtelig til å se glade Kristiansundere i morgen og hver dag fremover! Velkommen skal dere være:)

Dromedarene

5 kommentarer:

 1. Vi glær oss vi bailsunderra å, d ska jammen bli godt me skikkelig kaffe :-)

  SvarSlett
 2. Lykke til, og velkommen til Kristiansund

  SvarSlett
 3. Dette høres flott ut! Tar oss kanskje en tur innom i løpet av helgen da =) Lykke til!

  SvarSlett
 4. :D:D:D:D Vi gleder oss! Og jeg gleder meg til å prøve den ut :D:D:D

  SvarSlett
 5. Bare å sjekke inn og spre det glade budskap blant sine venner: https://foursquare.com/v/dromedar-kaffebar/4dfc9a9f483b96a3aaa64685

  SvarSlett